Brodovi Delfin
Herceg Novi - Crna Gora

Lokacije polaska na izlet:

Gradska luka Škver

Pristanište La Bamba Igalo

Zatražite ponudu

Naši izleti

Svu ljepotu Bokokotorskog zaliva možete iskusiti kod nas. Osim redovnih tura do Žanjica, Plave špilje i Mamule, ne propustite ni cjelodnevnu turu kroz Bokokotorski zaliv koja će vas ostaviti bez daha. U slučaju da želite posjetiti sva ova mjesta sami, daleko od gužve, brod je na raspolaganju samo za privatne izlete.
Polazak iz Igala i gradske luke Škver u naznačenim terminima. Vožnja brodom u trajanju od 30min do plaže Žanjic, odakle započinjemo obilazak Plave špilje i Mamule. U Plavoj špilji se zadržavamo 15-20min za kupanje i na Mamuli 20min za obilazak tvrđave i ostrva. Povratak za Herceg Novi u popodnevnim časovima.
Pored redovnih izletničkih linija brodova Delfin, mogući su izleti na sve lokacije u Bokokotorskom zalivu u privatnoj režiji. Preporučujemo iznajmljivanje manjih brodova za 2-3-časovne, poludnevne ili cjelodnevne izlete, po Vašoj želji. Cijena zavisi od broja gostiju i dužine trajanja izleta.
Polazak iz gradske luke Škver u 10h. Vozimo se duž obale zaliva i prvo zaustavljanje pravimo u Perastu – 45min za obilazak starog grada. Put nastavljamo do Kotora, gdje imamo 2h slobodnog vremena (obilazak starog grada, kupanje,…) U povratku se najprije zaustavljamo u Prčnju – 30min za kupanje, a zatim na Peraškim ostrvima (Gospi od Škrpjela) gdje imamo još 30min za obilazak crkve i ostrva. Povratak u 18.30h.
Riblji piknik još je jedna popularna vrsta privatnih izleta. Preporučujemo najam broda za 2-3 sata, kao i za pola ili čak za cijeli dan. Cijena zavisi o broju osoba ili trajanju izleta. Prije nego što se odlučite, pogledajte naše brodove! Naše goste susrećemo na bilo kojem mjestu od Igala do Kumbora.

Zatražite ponudu sada

Ispunite formu i javićemo vam se s ponudom u roku od 24 sata