Izlet sa Ribljim piknikom

Izlet sa Ribljim piknikom

Pored redovnih izletničkih linija brodova Delfin, mogući su izleti na sve lokacije u Bokokotorskom zalivu u privatnoj režiji, uz ukljućeni riblji piknik na moru. Preporučujemo iznajmljivanje manjih brodova za 2-3-časovne, poludnevne ili cjelodnevne izlete, po Vašoj želji. Cijena zavisi od broja gostiju i dužine trajanja izleta.
Prije konačnog dogovora pogledajte naše brodiće, a zatim odlučite. Goste prihvatamo i vraćamo na potezu od Igala do Kumbora.

Izlet na plažu Žanjice i Plavu Špilju

Izlet na plažu Žanjice i Plavu Špilju

Polazak iz Igala i gradske luke Škver u naznačenim terminima.
Vožnja brodom u trajanju od 30min do plaže Žanjic, odakle započinjemo obilazak Plave špilje i Mamule. U Plavoj špilji se zadržavamo 15-20min za kupanje i na Mamuli 20min za obilazak tvrđave i ostrva.
Povratak za Herceg Novi u popodnevnim časovima.

Privatna ekskurzija brodom

Privatna ekskurzija brodom

Pored redovnih izletničkih linija brodova Delfin, mogući su izleti na sve lokacije u Bokokotorskom zalivu u privatnoj režiji. Preporučujemo iznajmljivanje manjih brodova za 2-3-časovne, poludnevne ili cjelodnevne izlete, po Vašoj želji. Cijena zavisi od broja gostiju i dužine trajanja izleta.
Prije konačnog dogovora pogledajte naše brodiće, a zatim odlučite. Goste prihvatamo i vraćamo na potezu od Igala do Kumbora.

Izlet kroz Bokokotorski zaliv

Izlet kroz Bokokotorski zaliv

Polazak iz gradske luke Škver u 10h.
Vozimo se duž obale zaliva i prvo zaustavljanje pravimo u Perastu – 45min za obilazak starog grada. Put nastavljamo do Kotora, gdje imamo 2h slobodnog vremena (obilazak starog grada, kupanje,…) U povratku se najprije zaustavljamo u Prčnju – 30min za kupanje, a zatim na Peraškim ostrvima (Gospi od Škrpjela) gdje imamo još 30min za obilazak crkve i ostrva.
Povratak u 18.30h.
*U cijenu uključeni zakuska i piće na brodu.

Zašto sa nama?

S ponosom vam predstavljamo Delfin brodove na kojima možete doživjeti nezaboravne izlete i krstarenja Bokokotorskim zalivom.
Ovim se bavimo od 2007. godine kada smo kupili prvi brod. Nakon mnogih poteškoća i porodičnih napora kupili smo naš drugi brod 2011. godine. Zahvaljujući vašem poverenju i sposobnosti da prepoznate naš kvalitet, proširili smo flotu sa još dva broda, tako da danas imamo četiri broda kapaciteta 160 ljudi.

Utisci gostiju

Kontakti

Škver Harbour
85340 Herceg Novi, Montenegro
[email protected]
+382 (0)67 653 673
+382 (0)69 628 362
Click Here for Viber Contact