Izlet sa Ribljim piknikom

Izlet sa Ribljim piknikom

Pored redovnih izletničkih linija brodova Delfin, mogući su izleti na sve lokacije u Bokokotorskom zalivu u privatnoj režiji, uz ukljućeni riblji piknik na moru. Preporučujemo iznajmljivanje manjih brodova za 2-3-časovne, poludnevne ili cjelodnevne izlete, po Vašoj želji. Cijena zavisi od broja gostiju i dužine trajanja izleta.
Prije konačnog dogovora pogledajte naše brodiće, a zatim odlučite. Goste prihvatamo i vraćamo na potezu od Igala do Kumbora.

Izlet na plažu Žanjice i Plavu Špilju

Izlet na plažu Žanjice i Plavu Špilju

Polazak iz Igala i gradske luke Škver u naznačenim terminima.
Vožnja brodom u trajanju od 30min do plaže Žanjic, odakle započinjemo obilazak Plave špilje i Mamule. U Plavoj špilji se zadržavamo 15-20min za kupanje i na Mamuli 20min za obilazak tvrđave i ostrva.
Povratak za Herceg Novi u popodnevnim časovima.

Privatna ekskurzija brodom

Privatna ekskurzija brodom

Pored redovnih izletničkih linija brodova Delfin, mogući su izleti na sve lokacije u Bokokotorskom zalivu u privatnoj režiji. Preporučujemo iznajmljivanje manjih brodova za 2-3-časovne, poludnevne ili cjelodnevne izlete, po Vašoj želji. Cijena zavisi od broja gostiju i dužine trajanja izleta.
Prije konačnog dogovora pogledajte naše brodiće, a zatim odlučite. Goste prihvatamo i vraćamo na potezu od Igala do Kumbora.

Izlet kroz Bokokotorski zaliv

Izlet kroz Bokokotorski zaliv

Polazak iz gradske luke Škver u 10h.
Vozimo se duž obale zaliva i prvo zaustavljanje pravimo u Perastu – 45min za obilazak starog grada. Put nastavljamo do Kotora, gdje imamo 2h slobodnog vremena (obilazak starog grada, kupanje,…) U povratku se najprije zaustavljamo u Prčnju – 30min za kupanje, a zatim na Peraškim ostrvima (Gospi od Škrpjela) gdje imamo još 30min za obilazak crkve i ostrva.
Povratak u 18.30h.
*U cijenu uključeni zakuska i piće na brodu.

Zašto sa nama?

S ponosom vam predstavljamo Delfin brodove na kojima možete doživjeti nezaboravne izlete i krstarenja Bokokotorskim zalivom.
Ovim se bavimo od 2007. godine kada smo kupili prvi brod. Nakon mnogih poteškoća i porodičnih napora kupili smo naš drugi brod 2011. godine. Zahvaljujući vašem poverenju i sposobnosti da prepoznate naš kvalitet, proširili smo flotu sa još dva broda, tako da danas imamo četiri broda kapaciteta 160 ljudi.

Utisci gostiju

Kontakti

Škver Harbour
85340 Herceg Novi, Montenegro
delfinboats@gmail.com
+382 (0)67 653 673
+382 (0)69 628 362
Click Here for Viber Contact